I'm so deep into the shit I could taste the earth

Från och med nu ska både mina och 95:ans rubriker vara meningar från Hassles låtar. Där med basta. FÖR PÅ MÅNDAG SMÄLLER DEEEEEEET! Alltså, Grega är ju inte riktigt min musiksmak (än) men det var ett satans drag igår på Lilla Scen och då kan vi ju föreställa oss hur freakin amazing det kommer blir på måndag. Jag tyckte att vi såg bra i vintras när vi var på Södra Teatern och såg hans sista Sverigespelning men nu, herregud det är en klass för sig. Fast, det kommer inte bli mysigare än det var i vintras, det vet jag redan nu.
Jag känner att varenda inlägg en vecka frammåt kommer att handla om Erik Hassle men ni får stå ut. Just det! Kolla vad jag beställde hem till mig och Emma tidigare idag! Hur coola kommer inte vi vara? (Om vi nu är töntiga nog att faktiskt ha dem på oss)



Fuckface


OOH MY GOD!

STANDING WHERE YOU LEFT ME FINNS PÅ SPOTIFY!!!!!!!!!!!!! YEAH YEAH!!

Igår var det en fabulous! Alla mongosarna + Frida var på andreas grega. Jag och fuckface är inte så jätte stora fan som tixmongot och frida. Det som irriterade mig mest var att Grega hade snott Rafikis stav från lejonkungen, son of a bitch! Men det var ett jävla drag och det va mysigt. OM 5 DAGAR ÄR DET HASSLE OCH DET KOMMER BLI UNDERBARARE ÄN UNDERBARAST! FÖR JAG SKA STÅ LÄNGST FRAM OCH KÄNNA SVETTEN!

Idag så vet jag faktiskt vad BÅDA mongosarna gör, jag har en tendens att glömma bort tixmongot, no offence. Men nu jobbar båda! Fuckface som husmor och tixmongot på ica. Själv är jag så ung och dum (läs: smart) så jag är arbetslös för sommarn. Jävligt sköööön-T!

btw, så såg jag skvaller kalle igår på stan. As nice!

nu ska jag lyssna på Hassle och kolla på totally spice. Imorn fyller min fifun till lillasyster år så jag missar tjejkvällen hos jennla, fett b..
HEJ
95AN


ser ni????


uppdatering från landet

tja, nu sitter vi alla tre mongosarna hemma hos 95an och käkar makaroner och köttbullar, tixmongot äter bacon och makaroner. BLÄ. Vi har det f1 myyyyyyyys, men nu ska vi käka vrid slicka doppa kakorna. Ikväll så vill tixmongot gå på andreas grega så 95an och fuckfacet ska oxå gå, bara för att vara lika cool som tixmongot

Nu ska vi äta kakor
HEJDÅ ALLESAMMANS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


100628

Dom två andra mongona uppdaterar sina egna bloggar så flitigt nu så den här bloggen verkar de ha glömt. Vilken tur för er att jag bara har den här bloggen att uppdatera. ELLER?

Fuckfacet är på picknick någonstans och tixmongot har jag ingen aning om. Jag själv då? Jo, jag har suttit i solen hela dagen och läst. Men nu ska jag börja göra mig iordning för bowling med några vänner. Don't ask about the bowling det var inte min idé, om jag fick bestämma skulle vi ha legat vid en strand och softat jääärnet!
Men ibland får man offra sig och jag som inte har träffat dessa underbara människor sen skolavslutningen så blir bowling helt okej.

Nä nu måste jag kila, har brrrra och ut i solen med er era bleka jävlar!
95an


så här snygg va man förra sommaren påväg till britney konserten


PROBLEMO

Jag måste blogga sa fanny. Ok, då gör jag väl det. Hej bloggi. Dagen har varit bra. Blivit väldigt mycket båt. Åkt wakeboard har jag också gjort, jag kom aldrig upp. Måste göra fler armhävningar. Men jonna kom minsann upp, fast hon ramla lika fort igen. Helt enkelt en bra dag.
Fan va trött jag blev.
GOD NATT
95an


HEEEEEEJ BLOOOGGEEEEEN

Emma tycker att jag ska blogga, varför vet jag inte för jag har absolut inget att skriva i den här bloggen just idag. Däremot kan jag för en gångs skull uppdatera min egen blogg sjukt mycket, det händer inte ofta numera.


Middag i hamnen, samtidigt som mongo 3:s båt fick hjärtinfarkt och la av.

Fuckface


BANG BANG

Om det nu finns en gud så måste han hata mig. Allsång på skansen 20 juli Salem Al Fakir, 27 juli Mando Diao. Gröna lund 20 juli Timo Räisinen. Emma till finland 19juli-30juli. FUCK

95an


Så dääär ja

Tanken var att JAG skulle berätta för er om varför jag inte bloggat nu på kvällskvisten. Inte Emma. Och ja, det är fett surt att jag aldrig kommer bli 16 and pregnant. Jag menar, hur kul hade inte det varit? Nää men skitsamma, jag ska inte gå och bli på tjocken än på ett tag. Don't worry. Meeeeen, jag skulle kunna bli det (eller inte) för jag tjänar pengar, money, dinero som fan just nu. Idag blev det tydligen 918 kronor och 50 öre och samma visa igår. Nice nice.

Fuckface


anonym

Fuckfacet förklaring till varför hon inte bloggar så 95an slipper se så dum ut när hon har skrivit snart fyra inlägg i rad
"Men jag kollar ju på 16 and pregnant och känner mig värdelös för att jag aldrig kommer bli det!"
NÄ! för du fyller 17 om femton dagar ditt fule fan...

no lifern


thhhe weekend

As seg dag, men jag tror jag skymtar några blåa moln waaay to far. Hela dan igår var jag kattvakt till min grannes kattunge. As frän katt. Den heter Desmond som i Desmond Child. Dessi har ett blått och ett brunt öga och pälsen är kritvit. Som jag sa aaas frän.

När jag uppdatera min data till windows 7 så var jag tvungen att flytta över alla bilder till fannys data, och nu håller jag på att flytta tillbaka alla. Och alla bilder är helt osorterade! Jag orkar inte!!! Måste sortera var enda jävla fucking bild... Oh jesus. Så jag har något att göra... Något jjekligt tråkigt. Vi hörs inatt när jag är färdig.


jag och dessi steker i soffan

cool cat

95an


stupid gggirl

LOTTA FLYTTAR HEMIFRÅN NU PÅ TV4, VI SES DÄR!
95AN

AS THE BELL RINGS

Sitter här i min ensamhet och tittar på disney channel. Dagen har varit fedt bra. Kunde inte blivit mysigare. Jag skrev en berättelse om en snubbe som heter muhammed ali, det blev grymt bra. "Muhammed Ali bor på min gata, han har inga pengar kvar. Han kommer från afghanistan så han äter små barn till frukost. När han fyller år ska jag ge honom ett barn som ska heta Kent. Kent ska komma från Kina. Han kan få komma över till mig och få bullar och whisky om han frågar snällt. För jag vet att Muhammed bara bjuder på rysk vodka, han har inte råd med något annat."  Sen sluta det med att "Jag gillar Muhammed för han är så snygg i sina tighta trikåer"

tack och god natt för mig

95an

Titta, en ordvits så här på midsommarafton

Bara för världens cp:igaste och bästa mongon!



Fuckface                                                                                                                                                             


Men bara fram tills att Bolibompa börjar



Fuckfacet som tydligen hade dubbelt OB i dag.


:D

GLAD MIDSOMMAR FUCKERS NU ÄR DET PPPPPARTY!!
95an


Im a superwoman!


Just ikväll var jag superkvinnan. 95an sa att jag skulle bjuda på bilder. Men hallå, get your own camera if you want people to see pictures of you. Så länge du åker snålskjuts på min får du nöja dig med att kanske vara med på ett hörn av en bild som är tagen på mig. Och då är jag snäll.

Tixmongot

DIFFRENTS CITIES

Tjaba, back from grisslinge. As mysigt hade vi, verkligen AAAS mysigt. Förutom att det är hej dundrande kallt ute. Inte så kul att åka moppe tillbaka, men det funka eftersom jag satt och sjöng på your love is my drug hela vägen hem. As grymt

Nämen, ni lär ju få se bilder när Tixmongot känner för det, för det är alltid hon som står för fotograferingen. Men nu rinner snoret och jag ska sova.
god natt

95an


Tjolahopp

De tre mongona ska leka.

Fuckface


Man kan inget annat än att älska

Tillägnad till tixmongot för jag vet att du gillar't



95an

SUMMER LOVE

Om jag har glömt och nämnt att jag älskar sommaren så gör jag det nu.. JAG ÄLSKAR SOMMAREN!!!! Idag har jag legat och glassat på stranden. Tog faktiskt första doppet. Jag kom upp lika fort som jag kom i, kallt var det.

Inatt så drömde jag att jag började skolan igen... FUCK THAT! jag ska aldrig börja i skolan igen. Hihi, i wiiish...
Det är det här som är så underbart med sommaren, att inte göra ett piss. Bara ligga på stranden och läsa en sjukt bra bok, som jag läste ut idag "14 år till salu" LÄS DEN FOR FAK SEJK!!!

kiss my ass
95an


Hello there fuckers!

Jag är så satans jävla lycklig, bara så att ni vet. Varför? Jo, för att jobbet var sjukt nice idag oooccchhh för att betygen har kommit! Nu tänker jag göra en smiley vilket jag aldrig never ever gör annars: :D

Happyface!

yäyääyäy

Ja min frånvaro kan jag väl skylla på jobbet. ICA, underbara ICA. Trots att det är ett hejdundrandes stress och slit till och från är det förbaskat bra. Jobbade 13:45 - 22:45 idag. SÅ JAG ÄR TRÖTTARE ÄN VAD EN 95A ÄR KLOCKAN 19:00 NÄR BOLIBOMPA ÄR SLUT! Men hur som helst. Idag handlade feta snyggingen i min kassa. Och inte vem som helst heller. Utan EVA & ADAM ADAM! Nice vaa :D?

Tixmongot

Fan hörrni det här får ni ju inte missa!

Titta vad de två mongona gjorde åt mig när jag var ute i skogen högst ofrivilligt istället för att vara med på cupen i Falun!



Fuckface


Skratta(r?) bäst som skratta(r?) sist

95:an tycker att det är fantastiskt roligt att jag står inomhus under de soligaste timmarna på dygnet och jobbar. Jag låter henne skratta, det ska bli ganska kul nästa vinter när jag och Tixmongot drar till Costa Rica i två veckor på världens absolut asgrymaste surfresa. Då står hon där under sitt första jullov från gymnasiet, med snö upp till knäna och om hon har tur ett vykort från oss i handen.

Att jobba suger, att tjäna pengar är underbart.

Fuckface


OMG

No update, giirls vart är ni?  Fuckfacet jobbar hahahahahaha! tixmongot har jag ingen aning om vart hon gömmer sig. Lovar att det är hon som ligger under min säng och spökar om nätterna.

Nej men när det är fint väder går det inte lika mycket tid till datan. Idag var sommaren här på riktigt och igår tror jag?? Nä men nu är det riktigt varmt och jag har solat mesta dels hela dagen. Inatt så sov jag hos jennie inte tixmongot utan en annan.... SOMMARLOVET ÄR HÄRLIGT OM MAN INTE JOBBAR, HIHIHI

Ikväll så ska jag grilla hos mina kusiner och kolla på herrlagets sista match för säsongen
tack för mig hej

95an


Trött som ett as

Upp med Zeltan vid fem-rycket imorse då, ska man jobba så ska man. Synd för mig bara att det var sjuhelvetes svårt att somna om sedan och ännu mer synd för mig att jag vaknade för gott (i alla fall för morgonen) vid nio. Vad jag gjorde då? Väckte de Mongo 2 och Bella? Nej nej, satte mig i solen och löste korsord och lagom till elva hade jag varit världens bästa kompis och fixat det här:
till dem. Efter frukosten bidde det solning av de andra tvås spökbleka kroppar, en stund på bryggan, en stund halvt i poolen och lek med Doris aka Dorran. Emma hann även med att trampa i hennes nya bff's bajs, en sisådär minut efter att jag och Bella skojat om att det skulle vara kul om det hände. 

Lagom fin bildkvalitet.

Fuckface

95AN VS FUCKFACE

Jag och fuckface kollar på min sminkning från idag:
fuckface: vilken jävla hora
95an: TRANSVESTIT STÅR DET inte hora
fuckface: samma sak
95an: nej det är det inte idiot
fuckface: vad är skillnaden man får betalt?
95an: men va?
fuckface: att man njuter av det eller vadå?
95an: JÄVLA IDIOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Och folk säger att hon är smart...
Nu ska vi kolla på baksmällan. TJA

95an


M&M

Sitter här hemma hos fuckfacet helt själv och äter upp hennes M&M godisar. Fuckfacet glömde logga ut från facebook, hihihi. Det lär hon ångra sen när hon kommer tillbaka. Nämen jag väntar på att dom ska komma tillbaka från att ha handlat på the dark side..

puss och hej så länge
95an

vinnarskalle

Fuckface tycker om att vara bäst, vilket kanske inte är så ovanligt för folk att vilja, men här snackar vi verkligen att vilja vara bäst. Som en gång när vi var i forum så knuffade jag till henne lite lätt med armbågen vilket väckte någon payback-lust inom henne så hon smällde till mig tillbaka. Ingen liten knuff, utan en rejäl jävla smäll. Då frågade jag henne vad fan det där var, varav hon svarade "Jag måste slå hårdast. Om jag är i en fight så vet jag att jag alltid kommer vinna om jag slår hårdast". Amen dåså, keep on slåing mig liksom.

Sen idag när jag sa att jag hatade sprutor:

Fanny: Vilken spruta är det du ska ta?

Jag: Fästingsprutan..

Fanny: Haha okej :-) Jag ska ta min sjätte i sommar :-)

WOW FANNY! WOOOW!


Tixmongot


FET UPDATE

GISSA VAD JAG SKA GÖRA IDAG!? Jag ska ta spruta.

Kramisar Tixmongot

SMINKKURS

Eftersom jag är så dålig på att sminka mig så har jag varit på en sminkkurs i forum idag =))))
RESULTATET BLEV TILL EN AS SNYGG TRANSVESTIT MED RYSKA ÖGYNBRYN






as söt tjej =)

95an

Hej hallå tja och god morgon!

Guess what? Jag äter frukost. M&M´s och en Xide. JUST DET JENNIE, JAG DRICKER CIDER TILL FRUKOST IGEN! AAALKIIIS! Laddar inför ikväll ni vet, grillning och poolparty. Sedan att poolpartyt inte blir av för att 1. det är så satans kallt i vattnet och 2. poolen läcker, är en annan femma. Vi får kolla film helt enkelt, om Tixmongot nu orkar släpa sitt ass hit och tar med sig Titanic. 95:an sa att det är på tiden att hennes "Titanic oskuld tas". Hennes egna ordval, jag är inte så vulgär att jag skulle skriva en sådan sak. Jag ångrar redan nu att jag citerade henne. Vi får även sällskap av två andra mongo, mucho trevligt.


Spritflaskan till höger är den som var fylld med Sprite och päronsaft.

Facefuck (HAHAHAHAHAHA)


!!!

COACHEN LÄSER BLOGGEN! Nu måste vi börja prestera också. Shit.
Over and out, nu ska jag ut och köra backträning. (eller?)

hey boy

De tre mongona ska leka imorn igen! Börjar bli lite irriterande nu.... Hihi näää, vi ska vara hos Fuckfacet och grilla och kolla på hennes hundvalp. Mysss

ps. min far läser bloggennnn... hihihi

95an

Här kommer ett till

Nu ska jag skriva det tredje och avslutande tack-för-helgen-era-satans-mongon-inlägget. Som sig bör. Ehh..ja, de har ju redan sagt att det var väldans mysigt så det behöver jag inte göra. Däremot tycker jag att ni behöver veta att jag SÅ VANN rump-kampen mot Jennie i natt. Plus att jag vann stort när vi spelade Guitar Hero imorse. Men men, jag tycker om de andra två ganska mycket ändå, även om de inte ger mig någon riktigt match. Men ja, trots att jag är trött som ett as och har mensvärk (som i och för sig inte har något med det här att göra) så var det en jävlans bra idé att sova i Ängsvik i natt.

Fakkfejs


PARTYPOOPER

Vilken mysig FF helg jag har haft. Jag vill faktiskt inte att far och mor kommer hem än. JO, för nån behöver handla, sen kan dom få åka igen =)  Men jag har iallafall dammsugit hela huset. Den här helgen måste ha gett mig minst 50 vuxenpoäng. Jag har faktiskt handlat fyra lite mjölk och toalettpapper. Jag kände mig as viktig när jag handla.

Men inatt var det lite extra mysigt, eftersom jag spenderade den med två mongon. Det är en speciell känsla. Fast man blev sisådär lagom irriterad när dom kl tre på natten skulle fnissa konstant när jag sov..... PAYBACK TIME, vänta bara

Nej men nu ska jag komma på något jag kan göra idag. Kommer ta en jädrans tid tippar jag på, så lång tid att jag sen måste sova..... MEN SYSTRAR I JEANS KL NIO IKVÄLL!!!! ses då


tack för helgen snyggingar

95an


Gårdagens lugnt snyggaste bild:


95an och fuckface! YÄÄ


JAG TYCKER ATT NI ÄR SÖTA! /Tixmongot

sånt som bara kommer fram på natten.

Det var många tankar som snurrade omkring i mitt huvud i natt när jag låg mellan dom två andra mongona i sängen. Bland annat undrade jag om alla som var på bröllopet sover på samma hotell. Tänk er nu imorse i kön till frukostbuffén liksom. "Vem var fullast?" "vad fan hade hon på sig för skoooor" "han gjorde verkligen bort sig när han höll det där talet". Ja, jag tror då att det är så hur som helst.

Sen frågade jag även Fanny om det var grammatiskt rätt att säga "an Ananas". Då sa hon "ja, det är väl rätt. Bara det att det heter pineapple. Det vet väl jag med.

Sen prövade jag även på en ordvits. Jag gjorde först grisljud när jag skrattade, sen sa jag till Fanny. "Fan vad jag är pig(g). HAHAH. Lol.

Det plus massa mer tänkte jag på när jag låg där med två lustigkurrar (min och Fannys magar kurrade) och en sovande 95a.

TIXMONGOT

=)




BABABABJASSJSJS

Rapportering från Eeeeeemmas kök: Jennie är lite smådragen, men hon är inte längre hungrig. Jag (coolingen you know) är allmänt jävla asbäst och har som tur är slutat säga "fy fan" idag. Emma frågar längtande efter Pontiak och Jennie nickar instämande, fortfarande lite väck. Fåfängan var kallt så in i helvete, måsarna bajsade nästan på oss och Jennie ramlade som när Tommy ramlar i bäcken i Pippi. Skrattade lika fint gjorde hon också. Asså jag vette fan hörrni, 95:an har lyckats misshandla sitt tangentbord så till dne milda grad att det är ett living hell att skriva. Hon borde ragga upp den här killen:


Fuckface for fuck sake


Bibabeloba

Idag äger det där omtalade bröllopet rum. Vilka fan äre som gifter sig nu igen... hm... aja, kommer väl på det snart. (asroligtjej).

Idag har jag ÄTIT CHIPS TILL FRUKOST, så jag har lite ont i magen, men det är det typ värt.

Det var all hot gossip jag hade att komma med.

TIXMONGOT 4 SURE!

LAST NIGHT









tack för mig hej
95an

HA EN GOD JUL

JAG VAR PÅ MISS LI IGÅR MED FRUTTAN,  därför jag inte blogga. Sorry! Men igår va det en dålig bloggdag för oss tre, jag har min anledning iallafall. HAHAHIHIHOHO

Men ikväll så är det fest hos mig. Ni andra två mongon är bjudna, bella och z. Hihi jag ska åka med moppen nu till mölnvik för att hyra film och köpa godis. VILKEN FILM SKA JAG HYRA? Ingen aning faktiskt.

Igår så kollade jag och F på Saw, ni vet han med masken. Jag tänkte på honom när jag cyklade idag och tänkte på vad jag skulle göra om han kommer, men då kom jag på att jag cyklar snabbare än honom för han har bara en trehjuling! HA! syyyyynd

Nä nu är det ersättarna på disney channel. FUCK OFF!
95an


bild från teddybears förra fredagen


LIKA SOM BÄR



95an


Ang. prioritering

Jag: Tönt. Vad ska du göra ikväll?
Jennie: Vera ska nog komma hem till mig, själv då?
Jag: Inget, det var därför jag undrade.
Jennie: Aha I see I see. Hm...
Jag: :)
Jennie: Vi hade kunnat leka om jag inte var här :)
Jag: Du väljer alltså hästar framför mig. Känns bra.
Jennie: Haha ;)
Jag: Herregud, mindre värd än en hamburgare på fyra ben...
Jennie: Käften.
Jag: Donken nästa.
Jennie: Käften.
Jag: Lek inte med maten.
Jennie: Jag kollar bara på den.
Jag: Tänk på barnen i Afrika.
Jennie: Hästar är söta.
Jag: Speciellt när de är uppstoppade.
Jennie: I din rumpa.
Jag: Titta, du hatar hästar lika mycket som jag gör!
Jennie: Bara dom som är i din rumpa.
Jag: Nu är du bara tråkig. Jag vann.


95an funderar


Tänk er, om man går på stan träffas världens shysstaste kille sen så plockar han upp en ihopvikbar tvättmaskin som han kastar på mig och sen springer han iväg. Fy fan vad jag inte kommer tycka om den killen asså. Kastar tvättmaskiner på en...

Nämen tänk er om nån på stan bah springer förbi och kastar en tvättmaskin på en, en tvättmaskin!! HAHAHA JAG DÖR.. jag tror jag ska sova snart hihi

95an

Så var det

Som sagt, fysträning för mig och fotboll för 95:an. Jag gick av efter halva cooper-testet FÖR ATT ANDERS TVINGADE MIG! Bröstsmärtor var tydligen inte så bra, ironiskt då att jag inte har några! Mohaha, plastikoperation here I come. Emma skrattade åt mig. Bah, skratta bäst som skratta sist. Varenda gång med undantag för tre så var lilltösen lååångt bakom mål och hämtade bollen som hon lyckats skjuta utanför. Duktigt. De andra tre gångerna var två mål och en mitt på målvakten. I alla fall, ni ska bara veta hur gryyym jag var på fysen efter, jag och Amanda körde gärnet vettni. Spaghettiben tomorrow.

Fuckface :D

suck on that

JAG ÄR INGEN LATKORV! JAG ÄR BARA SJUK OCH FÖRBANNAD PÅ FANNY FÖR ATT HON SÄGER ATT JAG ÄR LAT NÄR JAG ÄR SJUK NÄR JAG ÄR RASTLÖS NÄR JAG INTE TYCKER OM HENNE! mhm.

not so much love, Tixmongot


hörru!!!

FANNY JAG SKA GE DIG PÅ MOPPO! JAG MISSAR INTE ALLS BOLLEN =((( VI MÖTS IKVÄLL DÅ SKA JAG SPARKA BOLLEN PÅ DIG NÄR DU SPRINGER. HIHIHIHIHI

95AN


KILL ME

JAG ORKAR INTE.. jag hostar som en gnu! Just nu är jag trött på barn och fotboll. Har jagat/skrikit/tröstat ungarna idag. Sista dagen imorn.. Hallelujah!!! Jävla ungar som har smittat mig

MEN IMORN BLIR JAG ENSAM HEMMA HELA HELGEN!! FEST HOS MIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PS.1 jennie har fixat designen, fett cool hon är =))
PS.2 min wecamera har försvunnit, om nån hittar den hör av er!

95an


Tänkte bara upplysa er

Om hur mycket jag hatar blogg.se. Skriv upp det är ni snälla.
Snart ska jag åka och träna, eller, springa cooper-test för att vara exakt. De två andra satans mongona tvärvägrar dock, Jennie för att hon är en latkorv och Emma för att hon har fotbollsträning precis bredvid. Jävla mes, hon missar ändå bara bollen.

Fuckface for fuck sake!

put on your dancing shoes


Jag har aldrig förstått grejen med att ta kort på skor. Men nu gör jag verkligen det. Anledningen är att MINA OCH IDAS SKOR ÄR SÅ JÄVLA SNYGGA TILLSAMMAAAAAAANS!! Skönt. Behövde få det sagt. Sen ser ni kanske Fannys sko där till vänster i bilden. Hon ville också vara med. Men tyvärr förstörde hennes skor hela snygghets-grejen.

Love, Tixmongot

Kändes skönt att få sista ordet

Angående det här inlägget.

Fanny säger:
Jennie. Jag måste berätta en sak. Orkar du lyssna?

Jennie säger:
Jaa.

Fanny säger:
Säkert? För det tar en stund.

Jennie säger:
Sure.

Fanny säger:
Det är jättemycket kläder på mitt golv (i rummet från hell som min mamma städat så fint innan jag kom hit), det är mörkt i rummet och jag är jättetrött. Jag orkar verkligen inte göra något åt det men jag vill sova :( Plus att det är fult av grejer på sängen :/ Jag vet inte vad jag ska göra, känns bara så jävla hopplöst och värdelöst...
Mohaha payback time! God natt ditt svin tack för idag<3

fyllesvin aka jennie&fanny

HEJ ALLA BARN. JAG SKA BERÄTTA VAD SOM HÄNDE IDAG

När vi var på årstaviken och hade det jätte mysigt så tar ida helt plötsligt upp en spritflaska... Jennie och fanny börjar snacka om att dom bara skoja om att dom skulle ta med sig sprit, men det förstod inte ida sa hon. Så hon tar fram glas och häller upp. Fyllesvinet fanny sveper första glaset och säger åt oss andra att smaka. Först va man lite tveksam men när de häller upp är det otacksamt och inte dricka. Så jag sveper, jennie och ida med.

Sen när flaskan är tom och jennie frågar gång på gång om jag känner mig dragen. Hon säger att hon känner sig "påverkad". Själv så känner jag efter och tänker.. Jag känner mig allt lite konstig, dumfan som jag är. Men men tiden går och vi åker hem, sen på tuben så frågar de vad jag tror att det va i flaskan nä då visar det sig att det va läsk och päronsaft.. HAHAHAHAHA. YOU GOT PUNKED! Snacka om att jag hade gått på den. Så jennie, fanny och ida hade planerat hela grejen, dom spelade med och jag fatta ju såklart ingenting.. Men jag är ju bara 95a

//95an


SUCK ON THAT

HAHAHA, min pappa visste inte vad :-D   vad för något tecken. JÄVLA SOPA!!!!!!!!!!!!!!!   Men nu vet han. Han tyckte det va jätte kul, svårt att tro att han faktiskt är 45.

Om ni har missat det så har vi haft bloggkonferans idag.. + ida, fick vara med också =)))   vi tog en headerbild som tixmongot ska sätta in när hon blir frisk.. Söt tjej =)))))
Jag har fått en sån där äcklig hosta. Folk tror att jag har aids. Ni vet en sån där som aldrig försvinner, som retas med en hela tiden. Den killas i halsen.. AAAS irriterande

SERIÖST JAG ÄR F1 TRÖTT....... GOD NATT
//95an


snygg brud :)


H-emma från staaan

Haha HEJ EMMA! Jag är H-EMMA. FATTARU? Kuuuuul, jag vet. Alltså vi kom på en sak när vi stod i Slussen- vi har inte träffats på sjukt länge. Jag och Emma alltså, eller Jennie och Emma, eller någon och Emma. Från typ fem dagar i veckan till noll dagar i veckan. Så jääävla skönt! Jävla fuck nu kom jag åt ctrl+b och jag vette fan hur man får tillbaka till normalt.
Vi var alltså på picknick i Årstaviken, denna bloggs skribenter, Ida och Zeltan. Bella skulle också kommit med det körde tyvärr ihop sig. Vad fan ni får ut av våran picknick? EN ASFRÄSCH HEADER! Aa precis, ingen går lottlös.

Fuckface


FETT KUL

Fanny är ett kontrollfreak. Lite som jag själv kan bli ibland. Hon vill hemskt gärna planera allt själv och är liksom jag van vid människor bangar i sista sekund, vilket framkallar fett med ilska. Idag ska jag och Frida firas, och Fuckface står bakom det hela som vanligt. Så nu kände jag för att jävlas lite med henne.

Jag: Cicci ska inte med...

Fuckface: nähä okej, men det blir kul ändå :)

Jag: Jag vet inte om jag vill följa med längre. Jag mår inet så bra, och om hon inte ska med känns det inte kul.

Fuckface: Men Jennie nu har vi ju sagt åt så pass många och det är ju lite trist för de andra som fixat grejer och sånt :( snälla Jennie, det är för att fira dig som vi ska göra det här, det blir inte så sent heller :(<3

Jag: Haha du är så jävla lättlurad :) och jag älskar det. Då har jag något att göra om dagarna

Fuckface: Fy fan vad du är vidrig

En gång tidigare har jag lyckats lura på henne att det var någon omedveten tvillingsyster till mig hon såg och inte mig. Vid min busshållsplats. Man ba jo. För det händer ju.


Love, Tixmongot


fanny fuckface. Right back at ya.

Ni läste kanske inlägget som Fuckface skrev. Det där om skaft, och om mig och Emma. Kors i taket att jag för en gång skull förstod vad hon snackade om. För bortsett från oss blondiner har denna PHF alldeles för mycket innanför pannbenet. Vilket man märker på henne då man istället har behövt trappa ned på en annan förmåga. Vilket i det här fallet har blivit, ja just det som alla nu redan har förutspått, humorn. Vem har inte råkat ut för en av alla tusen ordvitsar som tösen på något sätt klurat ihop? Vem har inte suttit och låtsasflinat bara för att inte göra henne alltför ledsen? Ja det är fan frågan...

Love, Tixmongot


Bättre version

Emma är dålig på att hitta bra skit på YouTube så jag räddar situationen!



Fuckface


Emma Helsing: Jag vill inte säga nåt korkat så jag håller käften.

Huvudet på skaft. Ett högt skaft. Ett jävligt högt skaft. Ett skaft på 178 hela jävla centimeter. Och så har ni Jennie, inte lika lång, men lika mycket på skaft. Förra veckan visade hon prov på sina fina geografikunskaper:

Jag: Nää asså Asien har aldrig lockat mig.
Jennie: Jag ska till Asien!
Jag: Öhh...nej? (Hon ska till Aruba)
Jennie: Joho! Till Västindien! *Stort jävla smile*.


Och så har vi Thilda till höger. Cool tjej.

Fuckface                                                                                                                                                        


pay back time

Ni får ursäkta Emma att hon är så ful att jag var tvungen att spy på designen.

Tixmongot aka Jennla

VARNING!

Jennie ursäktar för att hon har spytt på designen. Därför den är grön, jag och PHF tvingar henne att torka upp det.
Catch us up later
95an


5/7


HEY GUYS!!
NI VET VAD SOM HÄNDER 5/7, JAG HJÄLPER ER BARA ATT TAGGA MED HASSLES "NYASTE" LÅT. STANDING WHERE YOU LEFT ME!!!!!


"Jag är täppt i en av mina näsor" - Emma Helsing

Hahhahaa. Fan vad sjukt. Vi har haft 9 besökare idag. Vilka är ni invalider som faktiskt orkar läsa vårt shit egentligen?


Jag pallar inte att vår design är ful som en rumpa.

Tixmongot

B-B--BB-B--B-B--BB

Serri, jag är trött enda ut i fingrarna.. Ungarna är fan inte och leka med. Jobbigaste är att dom grinar hela tiden! Seriöst! Suck it up, be a man.. Det gör inte saken bättre att det är lagfoto på fotbollen ikväll. Just nu vore det ganska nice och ligga i sängen och sova, JAG ORKAR INTNTNNTTE. Bara tre dagar kvar, jag står ut!!!!!!!

95an


Jag gillare

Är det inte jävligt ful att alla rubriker som jag använt i min egen blogg kommer upp som förslag när jag skriver här? Jo, thought so too. En annan jävligt ful sak är att låten som är efter California Gurls på Spotify är en dänga som upprepar "Let's talk about sex" i fyra minuter. Vart jag vill komma med det här? Ingen jävla aning. Jävlar. Men juste! I dag är första dagen på jobbet för mig! Jävligt nervöst ska jag säga. 95:an började jobba i går (jobb och jobb- lära små barn med dålig syn att spela fotboll) men när Tixmongot gör sommar-comeback på ICA vette fan. Haha hoppas hon inte kommer jobba alls för då kommer hon inte ha några pengar i sommar, studiebidraget försvinner ju för somliga. Dock inte för mig för jag är pro, och inte heller för 95:an för...ja, hon är ju 95:a.

Fuckface


den tredje muppen

Jamen det här var ju asosoft. Lite tidigare idag drev vi om att vi skulle skaffa en blogg tillsammans. Eller ja, jag drev åtminstonde. Sen får jag ett sms där skämtet då har blivit verklighet. Jahapp. Ska jag jubla och vara glad, eller vad förväntar dom sig? Det är ju rent utsagt ett helvete att ens uppdatera min egen blogg. Men jag tror att det här kan bli något ruskigt bra, om några år. För tillsammans är vi tre förjävligt kloka.

En blondin + en 95a + en Plasthalvfinne = förjävligt kloka

Godnatt!

JENNLA THE ONE AND ONLY!
Jennlaa.blogg.se

BROTHER FROM ANOTHER MOTHER

Första dagen på fotbollsskolan. Barnen undrar om jag är Messis lillasyster. ÄNTLIGEN NÅN SOM SER LIKHETERNA!! han är från argentina, 1,40 lång, brunt hår, är grym på fotboll. Så har ni mig... Raka motsatsen. Men hey guys, jag håller helt klart med. Han är min hemliga bror, jag lovar och svär

 
shit, jag ser likheterna... stora och starka

95an


Kolla 95:an!

Jag har gått och blivit mongo på riktigt! Dock bara under 4 veckor frammåt, 15 gånger mellan 11 och 17.



Fanny Fuckface


BTW

GÅ IN PÅ MIN DÖDA BLOGG FÖR ATT JAG ÄR COOL, 950415.DEVOTE.SE  ( det går inte att länka )
//95an


HA! jag va inte sist

Tjaba!! 
Fanny tror hon är cool för hon har en egen pool. Men nej så är inte fallet, den yngsta är alltid den bästa. Vilket är jaaag!!  Bara så ni vet så har jag duschat ville bara ha det bekräftat det är inte våran starkaste sida, iallafall inte fannys.. Så nu har vi det sagt. Det jobbigaste är över

Nä, palla. Jag kollar på VM. 1-0 till paraguay

Emma 95an


Ha! Jag var först!

Egentligen är inte jag sådär jättemongo, det är mest de två andra som skriver i den här bloggen som är. Eller, ja- som KOMMER skriva i den här bloggen (vilket vi vet inte kommer hända för vi har alla våra egna bloggar som inte är de mest uppdaterade för tillfället). Men vill ni ha ett tips på en sjukt kul blogg så ska ni kolla in den här, känner inte tjejen i fråga men hon verkar vara en mycket trevlig prick.

Fanny Fuckface


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0