Packa pappas kappsäck

Jag är fan hundra på att jag har packat mest av oss tre inför Spanienresan. Haha jag kom på en sak, har vi någonsin berättat hur vi känner varandra- jag, Tixmongot och 95:an? Jag tror fan inte det men let's put it simple- vi spelar i samma innebandylag. Jag och Jennie har spelat i samma lag sedan jag började spela överhuvudtaget, vilket är hösten 2003. Hon bytte ju i och för sig till våran nuvarande klubb efter några år för att våra matcher krockade med hennes hoppla polle-fasoner. Men så slogs vi ihop and here we are. Emma är ju som ni kanske fattat två år yngre än mig och Jennie så henne har vi bara känt sedan förra hösten då vårt 93-lag gick ihop med 94/95:orna. På den vägen är det. Nu vet ni. Och på torsdag åker vi till Madrid och har det så jävla roligt man kan  ha. Tre mongon i ett rum- tveksamt.

Men aa, jag har nog packat mest. Jag är jävligt ordningssam.

Fanny Fuckface

CARELESS

Kass på att blogga var det jag. Men jag prioriterar det mesta framför datan. Det är bara jobbigt att logga in på den. Även fast jag älskar den. Och veckorna går i full rulle, rätt så busy. Om ni vill leka så har jag en tid ledig om två veckor, helt seriöst. Varenda jävla dag i två veckor är jag fullbokad. Nu är jag bara så jävla trött efter en kväll på grönan med Maggio och gänget. I helgen är det träningsläger. Det är träning jag lever för right now.

Life rocks
God natt
95an


här snackar vi om snygga tjejer


Här haru


Som hon har tjatat om att jag ska lägga upp den här bilden. Fråga mig inte varför. Egentligen skulle jag vägrat att lägga upp den, vi kör med regeln Den-som-äger-kameran-som-bilden-finns-i-bestämmer, på initiativ av Jennie själv.

Fuckface                                                                                                                                                        


To da Tixmongo



Fuckface

Update:
Haha bra att man inte kan förstora bilden så man ser vad det står. Annars kan ni kolla här.

Låtsas som det regnar

Jag kan inte komma ihåg när jag senast hade en sån här helg. Det va innan jag började umgås med kompisar på helgerna och inte föräldrarna. Den här helgen är precis en såndär helg jag hade innan den tiden. Fredagar: Chips och tv Lördagar: Match och på kvällen godis och tv Söndagar: Seg dag med pannkakor och one tree hill.
Det va verkligen mina helger, det var precis det jag gjorde. Hur stod jag ut med mig själv?

Men den här helgen är för underbar tycker jag, jag har nästan saknat det. Men imorn orkar jag inte vara hemma. Få se vad jag hittar på för bus

ps. jag älskar min mac d.s
95an


happy couple



95an

LOVE IS IN THE AIR

Jag bara älskar min nya dator och älskar smaken av sourcream som man inte har kännt på hela sommaren. Lägga på mig lite så jag orkar med att träna nu varje dag i en evighet. Imorn DM, ska bli more than great!
95an


söt bild på min syster mig och min mamma. Jag älskar oxå alla effekter som finns på macN



HÄR I STADEN

Vad händer? Livet leker faktiskt. Skolan har börjat och flowar på som bara den. Var och bada på erikdalsbadet och imorn ska vi få MACBOOOOOKS!!! and i'm very excited!! Men det känns bara så fel att vi är nior och sexorna är bara äckligt små, jag kommer verkligen inte att jag har varit sådär liten....

Men nu måste jag faktiskt byta om, fotbollsträning står på schemat, är INTE taggad!
hejdå rå
95an



(förresten det kanske är läge att lägga in oskar linnros bilderna på datan innan bäst före datumet går ut)


En liten film i väntans tider på bilder

95:an har världens absolut coolaste tummar så vi tänkte skoja till det lite på en bild igår. Vad hon inte visste då var att jag skulle göra en hilarious film. Hilarious as hell...



Fuckface


Oskar Linnros!

Andra bilder lär komma upp snart, tills dess får ni hålla till godo med den här. Snodd av Amanda.



Fuckface to the left


Säsongens första inneträning!

Som vi rockade, jag och 95:an. Assister av en målvakt och mål av en sopa är verkligen något att hänga i julgranen. Imorgon är det Oskar Linnros på Mosebacke som gäller för mongona, och sushi, lillskiten ville lära sig äta det. Hon ska nog bli varse... Men åhh så glad jag blir om det är sol, orkar verkligen inte sitta ute och köa i skitväder.

Fuckface

stay tuned

Jag sitter och pratar med en nervös jonna som ska börja gymnaiset imorn. Jag blir nästan nervös för hennes skull. Min lilla bebis.

Shit vad händer då? Det va liksom inte igår!! Jag försöker väl göra så mycket som möjligt nu när sommarlovet börjar lida på sitt slut. Fast idag har det varit en jävligt seg dag though. Men nu dom två sista dagarna är det full rulle och jag diggin it! Tiden går verkligen aplångsamt idag. Ska kolla på lite oth tills det blir dags för bed.

Nighty nighty
95an


Din jävel

95:an skrämde skiten ur mig idag, jag var på väg att börja gråta. Fy fan, hon ska ner.

Fuckface


sky's the limit

Hemmadag, satt verkligen fint. Har varit i fullgång hela sommaren, kände för att tagga ner lite nu. SÅ hemmadag blev det. Sen ska jag spela fotboll ikväll!!! qué?? det va två månader sen sist jag använde mina fotbollsskor. Kanske är dags igen. Det är ju match på fredag!!!

Åh nu kom fait accoplit på spotify listan. Måste njuta lite till tommy körbergs underbara röst <3
bajs
95an


trött? eh a


95:an och Fuckface på äventyr

Jag orkar inte skriva mitt fyndiga inlägg i den här bloggen också så jag länkar istället. Kolla HÄÄÄÄÄR! Och eftersom att jag prioriterar er som läser den här bloggen mer än mina egna läsare (hihi not) så bjuder jag på en bild som inte kom med i inlägget jag skrev. Voilá!



Fuckface

ÄLSKLING JAG ÄR HEMMA IGEEN!

Nu är emma hemma för att stanna. Skööön-t. Jag har bott i en husbil på gotland den senaste veckan. Det va bra när det va bra och det va dåligt när det va dåligt. True story....
Jag har saknat värmdö och hela fadderullan. Och så har jag inte träffat min kära storasyster på 19 dagar. Sickt.

Ny mobil har jag fått oxå. Eller ny var ju att ta i men min gamla bettan har bestämt sig för att sluta sammarbeta. Om man slutar sammarbeta så gör emma det med. Så tack och hej för en bra tid med w890i och så ser jag fram emot att sammarbeta lite med en K810i fram till julafton.

Nu ska jag kolla lääget och chilla lite grann
tack och hej
95an



du säger du e ganster när du hugger ner din bror

Vem fan skojar med mig? Jag loggade in på bloggen för att jag tänkte vara snäll och blogga lite. Så klickar jag mig in på statistiken och vi hade TJUGOFEM FUCKING LÄSARE IGÅR! Jag ska nog låta dom andra två mongona hålla i bloggandet så jag inte skrämmer iväg er igen.

Bild från när jag var på EMMABODA! Förjävla nice festival, dit bär det av nästa år också.

Tixmongot aka Jennie aka Jennlaa.blogg.se aka gratisreklam

Vatten vatten bara vanligt vatten

Det regnar så in i helvete ute så jag känner att det är ganska värdo att dra upp rullgardinerna. Planen är i alla fall att jag ska träffa Tixmongot idag, hon slutar jobba klockan tre vilket är om två timmar så vi får se om det dimper in något sms laaater. 95:an är som tidigare skrivits på Gotland så hon får inte vara med.

Fuckface

WHO WANTS TIM?

Festen med stort F igår, festen som har planerats enda sen i februari. Festen som blev årets höjdpunkt. Amazing. Hade helt otroligt roligt med joanna, frida och red bull. Couldn't be better. Imorn gotland så ska leka med kompisar tills dess
peacec out
95an


RSS 2.0