Frågade efter Nice, fick Kaos

Usch, nu blir jag ju lite orolig.

Fuckface


CRASH


Kom nyss hem från att ha sett inception med jennie och mandis. Rekommenderas, jaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Nu är jag oerhört trött och måste sova, för imorn är det fekke hela dan! Ska servera på min kompis bröders 18 & 20 års party. Ska vara där hela dagen imorn. Kommer bli aaaas kuuul
 tjarå
95an


??????

Jag lyssnar på Oskar Linnros-25 när lillasyrran frågar
F: Varför ska han aldrig bli 25 för?
E: För han är 26.....

95an

WAIT A MINUTE SISTER

Deg dag, känns som en höstig söndag. Jag har hunnit med, håll i hatten nu barn:
- kollat top model 3
- konstanterat att det regnar
- suttit vid datan
- ätit malthesers
- kollat på 2 filmer med mandy
- ätit mat
- lyssnat på musik
- har fått det konstanterat att det bara är 86 dagar kvar tills jag åker till thailand

jag kollade precis på hotellet vi ska bo på i thailand. Jag dör. Mitt paradis, jag vill dit NU NU NUUUUUUUUU!!!

95an


Stackarn

Tixmongot är i Emmaboda på festival just nu och vad jag har förstått så regnar det lika mycket i hela Sverige. Fy fan, jag tycker synd om henne- scout och erfaren av sådana upplevelser som man är.
Det är synd om mig också, ingen är hemma och lagar mat åt mig plus att jag har vulkanutbrott i ansiktet. Myspys ska jag tala om.

Fuckface

damn you

jag ska vrida öronen om fuckface för hon la ut den där bilden när jag kör outfitposen. Jag visade den för henne i förtroende. Men det går inte att lita på iranier. Jag känner att jag är försvarslös och får väl gå ut som fölorare i den här striden. Hoppas du mår bra över att göra andra ledsna.

deppmode
95an


Duktiga som fan

Jag och 95:an har varit grymma. Vi sprang 7.5 km utan att stanna. Säger vi, hon stannade egentligen hela tiden men har man ätit (finsk) korv i tio dagar och blandat det med pencillin är man ju nästan förlåten. Sedan stod vi i plankan men hennes planka hade gått av på mitten redan innan vi började. Men fan vad vi var duktiga i övrigt.

Fuckface


älskling jag är hemma nu

Så jävla najs att vara tebax!!!!!!! Skam för dom andra två mongona som är s-ä-m-s-t på att uppdatera och skam för fuckface för hon skrev att jag åkte Viking Amorella. I min familj åker vi inte sånt skit. Silja Galaxy, lite finare lite bättre... Det va j-ekligt snygga cougars på dansgolvet ska ni veta

Vad gör man fram tills alla andra har vaknat??? vet int. Leker. Chillar.
peace out
95an



Jag vet en som kommer bli lycklig när hon läser mitt sms

Ny, underbar, låt av Erik Hassle- Taken (Still in my blood). Lilltösen som är född två år för sent (det vill säga 1995) kommer hoppa av glädje.

Fuckface

Breaking News!

Jag måste bara berätta något fantastiskt angående Spanien-resan i september- DET ÄR FUCKING TREBEDSRUM! HUR jävla awesome är inte det?! Då får ju alla tre mongon plats! Det är nästan så att jag vill smsa 95:an men det kostar ju pengar för henne och jag har ingen lust att få smäll när hon kommer hem. Jag känner ju i och för sig att jag ändå måste göra det och fråga om jag ska boka en biljett åt henne till Oskar Linnros den 17:e augusti. Hmm...får se om jag känner mig snäll nog att göra det lite senare.

Fuckface


Tonight i have to leave it

Anledningen till att jag näst intill skiter fullständigt i att ens försöka blogga ofta på den här bloggen är att jag försöker ha ett liv. Jag försöker ha ett sommarlov dom få timmarna solen är framme och jag inte jobbar. Jag försöker verkligen, trots att det är svårt. Idag lyckades jag, efter jobbet hängde jag för första gången denna sommar på grisslinge. Jag och Johanna pallade inte ligga på stranden där alla unga och framförallt bruna värmdöblottare låg utan vi låg i vassen på privata stranden med barnfamiljerna. Där känner jag mig hemma. Jag och dom bleka cellulitmorsorna liksom.

Som jag känner just nu vill jag bara skita i jobbet och få ha mitt sommarlov som alla andra. Men nej. Här blir det inget sådant trams. Keep up the good work ba. Och glöm inte att le Jennie, glöm för guds skull inte att le!


Tonight i have to leave it

Anledningen till att jag näst intill skiter fullständigt i att ens försöka blogga ofta på den här bloggen är att jag försöker ha ett liv. Jag försöker ha ett sommarlov dom få timmarna solen är framme och jag inte jobbar. Jag försöker verkligen, trots att det är svårt. Idag lyckades jag, efter jobbet hängde jag för första gången denna sommar på grisslinge. Jag och Johanna pallade inte ligga på stranden där alla unga och framförallt bruna värmdöblottare låg utan vi låg i vassen på privata stranden med barnfamiljerna. Där känner jag mig hemma. Jag och dom bleka cellulitmorsorna liksom.

Som jag känner just nu vill jag bara skita i jobbet och få ha mitt sommarlov som alla andra. Men nej. Här blir det inget sådant trams. Keep up the good work ba. Och glöm inte att le Jennie, glöm för guds skull inte att le!

Tixmongoouu


Jahaaadå

Jag sitter här och lyssnar på sådan där cool musik som de andra två mongona lyssnar på. Jag måste lära mig, det är ju sjukt ocoolt att inte lyssna på typ Mando Diao och Hoffmaestro. Inte för att jag tycker att det är så himla fantastiskt bra but I guess it's like sushi- man måste lära sig att gilla det om man spyr första gången. Men aa, jag är glad ändå för jag har...håll i er nu- KÖPT MIN SYSTEMKAMERA I DAG! WOOOOHOOOO! Jag och 95:an har snackat i flera månader om att vi ska köpa egna men så gick ju hennes fader (samt vår käre coach) och köpte en som de delar. Jag blev alltså lämnad ensam i den stora djungeln men nu har jag hittat ut! Åhh jag är så glad. Och på tal om 95:an så är hon på Viking Amorella på väg till Finnelandet just nu. Vi hade en avskedslunch igår på Il Porto i hamnen och hör och häpna men jag åt upp maten! Ingen anorexia här inte. Tixmongot har jobbat i dag men när jag var där och handlade vid tre så syntes hon inte till, vilket betyder att hon var ledig och att hon då inte bloggat är en skam. Fy skäms Jennie.

Fuckface

LEVA LIVET

Sitter här och små diggar till billie jean och njuter av att det är dåligt väder så man inte känner pressen av att man måste sola. Har bytt till ett as coolt lösenord på facebook. Hihi. Hittade en gammal skiva från femman med massa bilder från kyrkis. Facebook nästa? ja tack.

Ikväll händer inget speciellt, lägga mig tidigt för jag har sovit så fasligt dåligt dom två senaste nätterna. Az knaz
Nu är jag jäätte kissnödig
herrå


maskerad, jag var utklädd till min egna pappa, cool chey

95an


15 år var det visst



Fuckface

bust a move

här kommer några ofacebookade bilder från Fannys partaj!




Nä nu pallar jag inte lägga upp fler. Kan inte ni som läser den här mongo-kategoriserade bloggen kommentera och säga vilka ni är? Jag är f3tt med taggad på att veta. :))

Tixitixi


VEM BAR DEN BÄST?

 
Jennie L aka Tixmongot?                                                               Alexandra N aka Kissie?

95an


Hemma

Fuckface och 95:an hemma från de frivilliga respektive ofrivilliga turerna ut i skärgården och Tixmongot hemma från Skåne. Allt är i sin oordning. Ha, är det inte ganska ironiskt att jag skrev ett o för mycket när det skulle stå ordning? Men, någon någonstans kanske tycker att det är i sin oordning att vi är hemma, who knows...

Fuckface

NEVER GONNA GIVE UP

All day long har jag och mina päron små tjafsat om att jag ska med och hälsa på några kompisar på deras landställe. Fine jätte kul om min lilla syster skulle vara med. Jag känner nämligen inte dom så bra = stelt. Dom har tjatat och tjatat och tjatat och tjatat. Jag har sagt nej, nej, nej och åter nej. Jag vill inte följa med. Inte för att jag har emot att åka bort och ha det trevligt utan bara det att jag inte känner för det att jag kan ha det roligare hemma. Men nu när man har sagt så många gånger nej så blir man ändå lite sugen. Men jag kan inte säga ja nu det blir ju som att förlora hela grejen, and i'm not a quiter.
Pappa har mutat med alla möjliga grejer, t.ex. jag får övningsköra där, jag kommer få en iphone i julklapp om jag inte följer med så får jag en samsung utan kamera som ligger i städskåpet. Fine by me jag tänker inte följa med! Jag tänker inte förlora!  Jag tänker sitta hemma framför tv:n hela dagen bara för att jag kan.

update: fuck, jag förlora. Aja, då blir det ännu mera landet än vad jag redan är på. Hemma onsdag morgon

95an


Monday, I'm not so in love

Varför tänker ni, det är ju sommarlov och skolan är ungefär så långt bort den kan komma? Ja ni, jag vet faktiskt inte varför, kanske är jag bara allmänt mongo och skriver rubriker utan tanke. Känns som det. Och en annan sak jag inte heller vet är varför jag skriver det här inlägget för jag har absolut inget att säga förutom att Tixmongot är i Skåne, jag jobbar hela veckan och att 95:an har andra saker för sig än datan i dag. Hon blev faktiskt erbjuden att jobba både i dag och i morgon men hon kände att slaveri för minimumlön var fett ovärt. Kan inget annat än att hålla med.



Fuckface


17 and still not pregnant

Jag planerade ju redan i vintras att min rubrik till det här inlägget skulle vara "17 år i staden". Synd för mig då att det redan använts av varenda jävel som fyllt 17 i år och har en blogg. En annan sak jag planerat (sedan i april) var att jag skulle skicka in en grattis-annons till mig själv till Nacka Värmdö Posten men det tog jag ju liksom aldrig tag i. I tid i alla fall, förra veckan var tydligen två veckor för sent. Men- nästa år, då jävlar.
Kvällen har varit aaasbra! Tack tack tack tack Emma för att du var här fyra timmar före de andra och hjälpte mig med tårtan (historien om det kommer i ett senare inlägg!). Du sitter ju i och för sig i soffan tre meter bort men jag orkar inte vända mig om och säga det. Kan hända att jag säger det imorgon på bussen, who knows? Bilder kanske kommer snos från Jennies kamera(läs: Facebook) så att ni får se de fina människor som faktiskt står ut med en kaosig människa som jag. De verkar faktiskt göra det med glädje. Eller så är de bara bra skådespelare.
Som många gånger tidigare sagt- min hjärna har trott att jag varit 17 i ett halvår men först nu har den rätt. Den som väntar på något gått väntar aldrig för länge.



Sista bilden som 16-åring? Jo men jag tror faktiskt det.

Fuckface


11 JULI

Dagen med stort D är äntligen här tycker Fanny. Hon har sagt sen februari att hon är 17, nej fanny du är bara 16. Men om 50 minuter kan jag inte säga det längre. Kommer sakna det. Fanny föddes nämligen 01:20 den 11 juli år 1993. Nu är det väl meningen att man ska berätta massa minnen.. Jadu, vi har känt varandra i ja, vad kan det vara ett halv år max. Men det känns som vi har känt varandra i 100 år, så gammal känns du ibland faktiskt. Ont överallt och alltid någonstans. Men jag är din kompis som drar ner dig till den åldern du faktiskt är i 16, om 50 minuter 17 och inte 70 som du ibland betéer dig som.

Men nu är du äntligen 17 (snart) nu får du.... Nej, inget speciellt. Allt som du fick göra fast känna dig lite äldre och visare. Fast det där visare kan ju diskuteras... Men det är alltid stort att fylla år, och alltid ska det firas med saft, bullar, presenter och släkten. Nej men grattis på dig din gamla bäver, nu kan du ÄNTLIGEN säga att du är 17 och du kan aldrig bli 16 and pregnant. Det borde kännas jävligt bra!

SKÅL

95an

FEST HOS DIG

Party all day long hos Fuckface. Alla vi tre kommer befinna oss där. Kom dit vettja och så långt ut ni kan åt ett håll så ska ni säkert hitta det. haha, min webcam är jätte rolig för allting fördröjs med en sekund. Så allt händer en sekund efter jag har gjort det. Det ser ut som den härmar mig. As kul.

Sitter och taggar till hoffmaestro. Fast nu måste jag göra mig i ordning. Puss och hej


95an


GUESS WHO'S BACK?

Mrs. Cool som hon nu kallar sig var inte kidnappad, helvete också... Jaja, nu vet vi att hon lever. Bra då? eller?

Vi andra befinner oss så nära djurö man kan komma. Med bella, zeltite och sara. Vi ska sitta i soffan hela natten och kolla på varandra för vi är så jävla tråkiga. Nej nu ska vi leka rövare i fannys hus
PEACE OUTTT

95an

mrs cool

Jag är inte borta. Jag bryr mig bara inte! :)(hur cool var inte jag där?) Nu bär det av till hard workworkwork och sedan grönan. (hur cool var inte jag där?)

tIxMoNgOt (hur cool var inte jag där?)

Long time no see

Emma bad på sina bara knän på msn om att jag skulle blogga. Hon tycker inte om att verka patetisk i och med att det bara är hon som skriver här. Jag frågade vad jag skulle skriva och hon sa att jag måste nämna att Jennie är borta. Verkligen borta. Borta i detta fall kan i och för sig stavas ICA Kvantum men vi kan låtsas att hon är kidnappad eller något, det är lite coolare. Inte för att Jennie är cool men ändå. Meeeen, hon lär väl dyka upp, så småningom. Shit vad jobbigt det var att läsa det här inlägget märker jag nu, punkter överallt. Förlåt. Punkt.

Fuckface

<3



95an

GLADER

Konserten igår var awesome! Ni som inte var där missa VERKLIGEN något (jennie). Hassle har nuddat min hand!!!!! Och sa till fanny att hon är grym..... Men det är en annan femma.
Jag sov hos fanny inatt och blev var tvungen att gå upp halv nio(!) för att fanskapet skulle jobba... Vi somna nog ganska fort igår. JUSTE jag måste ju lägga in bilderna från igår på datan!!!!
HÖRS LATER


söt chey

95an


hälsning från soran och david




LIKE A SCHOOL BOY SNEAKING OUT THE WINDOW

IMORN ÄR DET FUCKING HASSLE! Can't believe it! Det kommer bli helt underbart! Längtar som ffffan!

Just nu: jag sitter och lyssnar på Asher Book, funderar på att städa rummet. Mitt brännmärke har börjat tappa hud, det kommer bara bli värre. Snart kommer det bli ett fint rosa ärr som aldrig kommer försvinna. Ska åka till apoteket och fixa grejer så jag kan bada. Undvika solen är ju oxå bra om man gör. Vill pilla! Funderar på att ta en dusch, nu under sommaren så har jag en tendens att glömma när det va jag  tvätta håret senast. Så ofräscht är det nog inte, eller?



här snackar vi fräscht!


95an


I'M TOO SEXY FOR MY SHIRT


95AN


G-OAL

Herre jävlar vilken match. Spanien-Paraguay.  Ni som inte ser, synd! ni missar något!

Aja, det jag skulle berätta är att JAG HAR HITTAT MIN WEBCAAAM! Sing hallelujaaah, sen så har jag blivit tuffare än alla er tillsammans. Listen, jag har fått ett brännmärke! hur cool är inte jag??! jag tycker jag är stentuff. As fränt precis under knävecket. Fast det sved i en halv timme efter utbrottet. Så nu vet jag hur bella känner sig när hon blir biten. It buuuuurned. Reeeally baaaaad



coolt

95an

Of all the lonely people, I wanna be loved by you

Jag vette fan vart de två mongona håller hus. Eller jo, Tixmongot är hemma men inte vid datan men den där lillskiten har jag inte den blekaste om vart hon håller hus. Imorgon blir det joppet för mig igen men sedan, seeeedan är jag ledig i tre hela dagar. Dagar som kommer bli så jävla bra. På söndag åker jag ut till landstället över dagen (premiär för i år. Det är fan JULI. Jag skäms), på måndag ska jag och 95:an sitta på Lilla Scen på Grönan hela dagen för att vara garanterade platser två meter ifrån Erik Hassle när spelningen drar igång vid åtta, efter det sover vi ute hos pappa i det stora tomma huset och då antar jag att tisdagen blir sola och bada i poolen. Jag älskar (nästan) att jobba, då fyller man sin lediga tid med underbara människor och grymma...hmm...aktiviteter(?) tills man stupar!

Fuckface

I HELD YOUR HAND IS THIS THE THANKS I GET?

DAGEN TILL ÄRA SKA FIRAS MED JOHANNA OCH ECLIPSE
SMELL YA LATER
95AN


1 JULI


2008

Idag fyller min käre lillasyster tretton bast! Här ska vi fira hela kvällen med fina grejer.
Men jag missar tjejkvällen. Bajs
Men grattis på dig fule fan! du är bäst när du inte är dum
/Big sistaaaaaaah


det är skönast så här

För första gången tjatar äntligen någon på mig att blogga! Inte för att jag orkar göra det eller så, men ja, kul att känna sig lite uppskattad and so on. Jag är förjävla trött alltså. Jag kan ta en bild med min flashiga cam och visa er hur pigga mina ögon ser ut i ett större format. (lägg märke till att min säng är bäddad)

Nu kollade jag på klockan och såg att casi ska bli mött vid bussen om 20 min. Känner att duschen kallar innan dess.

Tixmongot

RSS 2.0